[email protected] | 06-16502051

Concepten dat is het helemaal

Concept / productontwikkeling

van overtuiging naar product

Vanuit de gedachte dat circulairiteit begint bij de (ver)binder ben ik een onderzoek/ concept gestart. Het gaat niet om het vastmaken, maar juist om het weer los kunnen maken van materiaal. Dit moet het vertrekpunt zijn van circulaire productontwikkeling. De uitkomsten van dit onderzoek is vertaald in een concept genaamd, NEWDAYdesign.nl voor tomorrow's sustainability. FUSION is de eerste klem die is uitgewerkt. Met Fusion kunnen we materalen klemmen en hiermee constructies bouwen. Na gebruik wordt de klem weer los gemaakt en wordt het materiaal opnieuw gebruikt of gaat het zuiver terug de keten in. De klem is het vetrekpunt van anders denken. Deze manier van denken leidt tot steeds nieuwe oplossingen om andere verbindingen te vinden. (bijvoorbeeld panelen ophangen met rubber strips van oude binnenbanden) etc. De oplossingen zijn vaak bizar eenvoudig en de materialen enorm duurzaam en vaak erg goedkoop.

de juiste (ver)binding zorgt voor de beste concepten en producten

Concept / eventontwikkeling

Duurzaammanifest voor foodevent

ArnhemProeft! is een succesvol concept waarin enkel lokale spelers samen zorgen voor een ware zintuigelijke ervaring. Zark ondersteunt de organisatie op vele vlakken.
Ieder jaar wordt het concept weer aangescherpt. In het park laten enkel lokale bedrijven (horeca, kunst, muziek, etc.) bezoekers proeven en genieten.
Het lokale karakter was al een sterk punt, maar het event wil meer en daarom heb ik voor de volgende editie een duurzaam manifest opgesteld. Een mooie opdracht die ook hier weer voor onverwachte oplossingen zorgt door vanuit een ander hoek naar problemen te kijken.

Met creativiteit en conceptueel vermogen teams versterken

Duurzame teambuilding
Tof en vet lekker!

Of Zark wilde meedenken aan een nieuw concept. Teambuilding vanuit de BetsyBOX met lokale ingrediënten. Een idee dat ik van extra inhoud en vormgeving hebben voorzien en dat een feestje was om aan mee te werken. Ik heb de identieteit ontwikkeld met ONE OF US en dit is als eerste toegepast op de BOX (deksel). Deze Deksel draagt de identiteit en Zark zorgde voor de extra toepassing, zodat de deksel ook een menukaarthouder kan zijn. De BetsyBOX is uitgebreid met een extra concept de BetsyBike die het feest van vet lekkere teambuilding compleet maakt. Met dit concept gaat duurzaamheid en genieten perfect samen.