Ondernemers die samen willen innoveren,

"Co-creation".

Toffen

ONMEUNIG TOFFEN peren, VAN (LOKALE) TROEP.

"Da is me en Toffen". Iemand die tof is, is in orde. Dat zijn de producten van TOFFEN ook. Producten gemaakt van lokale troep of bio.
Met ToffenPeren willen we laten zien hoe geweldig duurzaam design is.
De ontwerpen zijn zo bedacht dat materialen na gebruik weer zuiver terug de keten in kunnen. Hoeveel x dit kan? Dat hangt af van de grondstof.
De ToffenPeren zijn gemaakt van oude PET-flessen en kunnen zo'n 5 keer worden ingeleverd om er weer nieuwe Peren van te maken.
Het doel van TOFFEN: reeds gebruikte grondstoffen zo lang mogelijk in de loop houden, nieuwe (bio) grondstoffen oneindig.De verbinder maakt het circulair

Het gaat om het D-CONNECTEN

Vanuit een eigen overtuiging dat de verbinder in grote mate bepaald of iets circulair kan zijn of niet, is het klemsysteem "Fusion" ontwikkeld.
Door 1 klem kan men bouwen in de x, y en z richting. Door de klem weer los te maken (d-connecten) komen de materalen zonder schade weer vrij en zijn zo X OP X te gebruiken.
Dit is een voorbeeld van een product dat samen met een ondernemer, die positieve impact wil maken, kan worden opgepakt.

Regenwatermodule

Hoe halen we meer uit ons regenwater

Vanuit het actuele probleem, teveel of te weinig regenwater hebben we een concept ontwikkeld. Voor de ontwikkeling van dit concept is een goede partner gevonden die ook de markt kent. Van het eerste onderdeel wordt een prototype gemaakt. Er is financiering en subsidie binnengehaald.